Christelijke integratieve coaching, TotalBalance coaching, supervisie & training

Aanbevelingen

Thea heeft een groot hart en had altijd wel een nieuw inzicht, leuke creatieve werkvorm of plan van aanpak om een stap te kunnen zetten naar mijn doel. Met haar rustig luisterende houding, warme ingerichte coachruimte en enthousiaste geloof in jou(w kunnen) wakkerde ze vertrouwen & moed in mij aan. Ze is er een ster in om je te helpen tot de kern te komen van jouw verlangen, helpt je obstakels te tackelen en samen met haar kon ik van abstracte en onoverzichtelijke situaties (chaos) een helder beeld (overzicht & kleine concrete stappen) krijgen, wat ik heel erg heb gewaardeerd! Lachen, huilen, kletsen, verkennen, spelen, graven, bidden.. Weet je welkom!

~ Renske ~

Ik kwam bij Thea terecht voor de supervisie die hoort bij de TotalBalance basis coach training. Vanwege de afstand hebben we deze gesprekken online gedaan. Thea verstaat de kunst om online net zo betrokken te zijn in het gesprek. Ik voelde mij in ieder geval gehoord door haar. 

Thea vroeg goed door om samen met mij bij de kern van mijn leervragen te komen. Ze nam daar echt de tijd voor. Het waren helpende vragen die mij behoorlijk aan het nadenken hebben gezet en mij daardoor ook verder hielpen in mijn eigen proces. En dat in maar twee gesprekken. Hoe mooi is dat.

~ Licia  ~ (student TotalBalance opleiding)

Het ging bij mij kriebelen: mijn werk dat ik altijd met veel plezier had gedaan, gaf me geen voldoening meer en kostte steeds meer energie. Ik kreeg van mijn omgeving allerlei adviezen maar ik wist niet meer wat nu echt bij mij past. Ik besloot daarom een punt achter mijn baan te zetten en op zoek te gaan naar een christelijke coach. Zo kwam ik bij Thea terecht. Ik voelde mij direct op mijn gemak en legde in vertrouwen mijn hulpvraag bij haar neer: Wil je me helpen om te ontdekken waar ik energie van krijg en gelukkig van wordt. We zijn het Total Balance programma gaan gebruiken: een complete methode die je helpt te (her)ontdekken wie je was, wie je bent en wie je worden wilt. Ik kreeg van Thea alle tijd en ruimte om dit op mijn eigen creatieve manier vorm te geven. Thea hield me spiegels voor en hielp me om onder de oppervlakte te kijken. Het heeft me heel veel gebracht: ik heb antwoorden gevonden op mijn hulpvraag. Dit heeft geresulteerd in een baan die echt bij mij past en waar ik in augustus mag gaan beginnen. Ik ben Thea heel dankbaar voor haar liefdevolle houding.: ze leert je door de ogen van je Schepper naar jezelf te kijken.

~ Esther ~

Ik heb de coaching gesprekken bij Thea als erg waardevol ervaren. Voor mijzelf heeft dat gebracht: nieuwe inzichten en bewustwording. Ik heb mogen leren verbinding met mijzelf te maken en hierdoor mijzelf mogen her vinden. Persoonlijk had ik veel aan de visualisaties. 

Thea heeft een luisterend oor en een groot empatisch vermogen. Daarnaast geen oordeel, betrouwbaar en haar gebeden waren als een warme deken. 

Naast coaching heb ik ook de supervisie als fijn ervaren, die waren heel opbouwend en verrijkend. 

~ Erik ~ (student TotalBalance opleiding)

Gedurende mijn opleiding bij TotalBalance heb ik verschillende supervisie gesprekken met Thea gehad. heb Thea ervaren als een erg liefdevolle en toegankelijke vrouw waarbij je jezelf eigenlijk direct op je gemak voelt. Wel zo fijn als je “hartzaken” bespreekt of bespreekbaar wilt maken. Thea is bovendien doortastend in het doorvragen wat mij erg heeft geholpen “kernzaken” in beeld te brengen en te reflecteren. Blij mee! 

 ~ Diana ~ (student TotalBalance opleiding)

Heb je vragen, wil je meer informatie of een afspraak maken, neem vrijblijvend contact op.

4 + 11 =