Door en in Zijn Liefde wil Hij ons met zichzelf in Liefde verbinden, waardoor de diepste kern van ons bestaan hier op aarde verankerd mag Zijn in Hem.

Met zovele lopen we vaak als verdwaalt rond op deze aarde, op zoek naar bevestiging door wat we doen of door wat we denken dat andere van ons vinden of verwachten. Of we leven op ons hoofd, doordat wat te voelen is te pijnlijk voor ons is. We leven in leegte of in drukte en chaos. We missen een doel of proberen zelf de touwtjes in handen te houden.

 

Wij maken hier in ons leven, onze levensreis daarin leer ik steeds meer, hoe belangrijk en waardevol het is om de reis naar binnen te maken. Een reis van je hoofd naar je hart, om vanuit je hart te kunnen ‘Zijn’, te Leven, niet achter muren of als een kameleon, niet in een leven van leegte, overleven, drukte of chaos, niet in een leven van angst, vluchten of vechten, maar echt en puur leven in het NU, leven en ZIJN zoals je bent bedoeld. Een leven met een bodem, een stevig fundament, een leven in verbinding met God, jezelf en de ander. 

 

Deze reis gun ik jou ook. Dat je mag leren voelen, mag geloven, en stevig weten ‘ik mag er zijn, ik ben geliefd, waardevol, gemaakt door God, uniek om te mogen Zijn voor Hem’.

 

Niet wat je doet bepaald wie je bent, maar wie je bent bepaald wat je doet. Van daaruit, in verbinding, vanuit gezonde balans, op de manier die bij jou past in het leven staan, keuzes maken, je werk doen, je leven Leven.

Geen chaos, niet altijd druk, niet jezelf bewijzen, geen gedachtes als ‘ik ben de ander tot last’, geen leven in leegte, doelloos of met een bodemloze put. Maar ‘ik ben het waard om geliefd te zijn- ik mag er zijn- ik hoef mijzelf niet te bewijzen, niet te verstoppen’. Leven vanuit Liefde, in verbinding, vanuit rust en in balans.

Ontkiemen, wortelen, groeien en bloeien, om te staan als een stevige boom en te bloeien als een prachtige bloem, in de kleuren die bij jouw passen, te schitteren in Gods licht als een kostbare diamant. Om zo Zijn Liefde, Zijn Licht te weerkaatsen om je heen.